PÓgina principal arrow Novetats arrow Peluts, programa de rÓdio

La teva mascota

Peluts, programa de rÓdio PDF Imprimir Trametre a un amic

» CASOS URGENTS » FES UN DONATIU ON-LINE » CONTACTA

Escolta’ns!

La protectora
A la secció d'adopcions, parlarem d'un gat que necessita ser adoptat amb urgència, seràs tu qui l'adopti? I amb la Sílvia Serra, presidenta de la protectora, coneixerem quines són les notícies més destacades que s'han viscut al refugi aquests dies.

Què ha de tenir una casa perquè el gat sigui feliç?
L'etòleg de la SPAM, Jaume Fatjó, ens explicarà com ambientar la llar per tal que el nostre gat tingui tot el que necessita per ser feliç.
 
Més de 3.000 gats abandonats per por a la toxoplasmosi
A Espanya, el 2008 es van abandonar més de 3.000 gats a llars on havia d'arribar un nadó per por a patir la toxoplasmosi. La nostra veterinària, Leo Vila, ens explicarà com evitar aquesta malaltia sense que impliqui l'abandonament de l'animal.

L'elefanta del zoo de Barcelona podria morir de tristesa
L'elefanta Susi pateix depressió després que la seva companya morís ara fa dos anys. Diverses entitats intenten que el zoològic millori les condicions de vida d'aquest animal abans no sigui massa tard. PELUTS donarà més detalls de la situació en què es troba.

¡Escúchanos!

La protectora
En la sección de las adopciones, hablaremos de un gato que necesita ser adoptado con urgencia, ¿serás tu quien le adopte? Y con Sílvia Serra, presidenta de la protectora, conoceremos cuáles son las noticias más destacadas que se han vivido en el refugio estos días.

¿Qué tiene que tener una casa para que un gato sea feliz?
El etólogo de la SPAM, Jaume Fatjó, nos explicará cómo ambientar un hogar para que nuestro gato tenga todo lo que necesita para ser feliz.

Más de 3.000 gatos abandonados por miedo a la toxoplasmosis
En España, 3.000 gatos fueron abandonados en el 2008 en las casas en que iban a nacer bebés, por miedo a sufrir las consecuencias de la toxoplasmosis. Nuestra veterinaria, Leo Vila, nos dirá cómo evitar esta enfermedad sin que implique el abandono del animal.

La elefanta del zoo de Barcelona podría morir de tristeza
La elefanta Susi sufre depresión desde que su compañera muriera, hace ya dos años. Diferentes entidades reclaman que el zoo de Barcelona mejore las condiciones de vida de este animal antes de que sea demasiado tarde. PELUTS dará más detalles de la situación en la que se encuentra.

 


CAL PILÉ: Nacional II, Km 648,4 - Mataró (Barcelona) T. 902 90 80 43 / 647 97 22 93

Us informem que podeu revocar de forma senzilla i gratuïta el consentiment per a la recepció del nostre servei de notícies enviant un correu electrònic a Aquesta adreša de correu electr˛nica estÓ protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la

 
< Anterior
 

Qui hi ha ara connectat a la web?