PÓgina principal arrow Serveis arrow ResidŔncia Canina Ken Sewell

La teva mascota

ResidŔncia Canina Ken Sewell PDF Imprimir Trametre a un amic

 

RESIDÈNCIA CANINA KEN SEWELL
 
 
NOMÉS 40 PLACES EN PLENA NATURA, DEVANT DE LA CASA DELS CUIDADORS

 

 

Responen a les contínues peticions que en Ken Sewell i la seva dona han rebut en els últims trenta cinc anys de vida professional, s’alegren de poder comunicar-nos que, per fi, han inaugurat la seva pròpia residència canina.
 
Es dirigeixen doncs a totes aquelles persones que ja els coneixen així com a d’altres propietaris i propietàries que senten una lògica intranquilitat devant de la necessitat de separar-se del seu gos, per oferir-los la seva garantia total pel que fa a la higiene, l’exercici i la companyia.
 
Fa falta energia per tot a la vida, fins i tot per patir la desorientació pròpia dels canvis de lloc, sense poguer entendre explicació alguna sobre això. És per això que cada gos passeja per un llarg camí forestal ple d’olors estimulants, pel matí i per la tarde.
 
Així el nostre company es distreu, es sent acompanyat per un nou amic i es cansa. Amb tanta activitat, menja millor i es queda més relaxat…
 
Per la vostra tranquilitat, els cuidadors poden comprovar la situación de tots i cadascú dels residents en qualsevol moment, en sixanta segons.
 
A més, poden recollir el vostre gos al vostre propi domicili i/o tornar a portar-lo. Cada un viatja individualment de porta a porta.
 
En Ken Sewell i la seva dona, la Maria Antonia, están segurs de que la seva residència canina mereixerà la vostra confiança. Per què no aneu a veure’ls? Per saver com arribar podeu trucar al:
 
680 602 567
 
 
 

Qui hi ha ara connectat a la web?