PÓgina principal arrow Novetats arrow MAINADERES I CASES D'ACOLLIDA

La teva mascota

MAINADERES I CASES D'ACOLLIDA PDF Imprimir Trametre a un amic

Mainaderes i cases d'acollida

» CASOS URGENTS » FES UN DONATIU ON-LINE » CONTACTA

- Necessitem mainaderes i cases d'acollida -

 

 

La SPAM inicia una campanya de recerca de mainaderes i cases d’acollida per protegir la vida de centenars de cadells que, amb l’arribada de la primavera, són abandonats. Només amb l’ajut d’aquestes persones voluntàries, la protectora serà capaç de fer front a l’enorme entrada de cadells de gos, i sobretot de gat, que té lloc a finals de març i que s’allarga durant els propers mesos.

La SPAM es fa càrrec de les despeses
La persona interessada ha de posar-se en contacte amb la protectora per rebre més informació. L’objectiu és que la mainadera o casa d’acollida reculli els cadells que més ho necessitin del refugi per donar-los calor i alimentar-los a casa seva fins que ells ho puguin fer per si sols. Arribats a aquest punt, la SPAM els tornarà a entrar al refugi per trobar-los una família.

Totes les despeses d’alimentació i sanitàries corren a càrrec de la protectora. Només es necessiten persones que disposin de ganes i de temps per, voluntàriament, salvar la vida d’aquests animals.

Contacte: 902.90.80.43 / 93.180.72.12 / 647.97.22.93 / 674.97.22.94 o Aquesta adreša de correu electr˛nica estÓ protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la

- Necesitamos cuidadores y casas de acogida -

La SPAM inicia una campaña de búsqueda de cuidadores y casas de acogida para proteger la vida de centenares de cachorros que, con la llegada de la primavera, son abandonados. Sólo con la ayuda de estas personas voluntarias, la protectora será capaz de hacer frente a la enorme entrada de cachorros de perro y gato que acontece a finales de marzo y que se alarga hasta el verano.

La SPAM se encarga de los gastos
Los interesados tienen que ponerse en contacto con la protectora para recibir más información. El objetivo es que el cuidador o casa de acogida recoja a los cachorros que más lo necesiten del refugio para darles calor y alimentarles en su casa hasta que ellos lo puedan hacer por sí mismos. Cuando esto suceda, la SPAM los volverá a entrar en el refugio para encontrarles un hogar.

Todos los gastos de alimentación y sanitarios corren a cargo de la protectora. Sólo se necesitan personas que dispongan de ganas y de tiempo para, voluntariamente, salvar la vida de estos animales.

Contacto: 902.90.80.43 / 93.180.72.12 / 647.97.22.93 / 674.97.22.94 o Aquesta adreša de correu electr˛nica estÓ protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la


 

 

CAL PILÉ: Nacional II, Km 648,4 - Mataró (Barcelona) T. 902 90 80 43 / 647 97 22 93

Us informem que podeu revocar de forma senzilla i gratuïta el consentiment per a la recepció del nostre servei de notícies enviant un correu electrònic a Aquesta adreša de correu electr˛nica estÓ protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la

 

 
SegŘent >
 

Qui hi ha ara connectat a la web?